Het rijksmonument heeft verschillende prachtige ruimtes die u apart en samen kunt reserveren.

Het café en een gedeelte van de zaal hebben overdag de functie van stadscafé. Neem plaats voor het raam, bij de haard, aan de bar of in het bijzondere presidentenkamertje en geniet van de heerlijk gerechten op onze kaart. Bij mooi weer is het terras met zicht op de kerk een geweldige plek om te vertoeven.

Door de openslaande deuren naar de zaal is het café eenvoudig groter te maken zonder de sfeer van een café te verliezen. De zaal kan middels flexibele wanden ingedeeld worden naar behoefte. Een warme sfeer met een haard, gezelligheid aan de bar of een lichte ruimte met mogelijkheden te presenteren op groot of klein scherm. Flexibiliteit die voor iedere bijeenkomst maatwerk biedt, van 20 tot 300 personen.

Daarnaast biedt de entresol, die via een opgang te bereiken is, een lichte en ruime vergaderruimte. Met alle voorzieningen aanwezig om ongestoord invulling te geven aan uw bijeenkomst of besloten diner. 

De formule van de SooS doet nostalgie en historie verenigen met het heden en de toekomst.
Kijk hieronder voor een kleine impressie van de verschillende ruimtes. We nodigen u graag uit voor een bezoek zodat u live onze mogelijkheden kunt zien en bespreken. 

Openingstijden

Maandag:      open op reservering
Dinsdag:        open op reservering
Woensdag:    11:00 - 20:00  
Donderdag:   11:00 - 0:00  
Vrijdag:         11:00 - 0:00  
Zaterdag:
      10:00 - 0:00 
Zondag
:         12:00 - 20:00 


Keuken open
12.00 - tot minimaal 20.00 u


Reserveren kan via 
0495 - 53 27 21 of 
info@desoosweert.nl

De SooS is 365 dagen per jaar open op reservering. Van woensdag tot en met zondag ben je welkom voor koffie en vlaai, lunch, diner en natuurlijk een lekkere borrel. (Keuken minimaal open tot 20.00 uur)

Stadscafé & terras

Samenkomen kan tot 60 personen in café. Lunch, diner of borrel. Tafeltje vol met lekkere gerechten en flesje wijn erbij?

Zaal

Maatwerk mogelijk door flexibele wanden.

Entresol

In alle rust bijeenkomen met alle nodige faciliteiten