Soms wil je ’s middags lekker tafelen met elkaar, soms heb je ’s avonds genoeg aan een kop soep met brood. Onze gerechten zijn dan ook op ieder moment van de dag te bestellen. We hanteren ook geen standaardindeling van voor-, hoofd– en nagerecht, maar bieden allerlei keuzes die samen een maaltijd vormen. 

Het gevoel van thuis hebben we vertaald in ons concept. Omdat het samenzijn en de gesprekken centraal staan bij de SooS is het voor ons logisch dat we kiezen voor samen eten. De gerechten die je bestelt, worden zo opgediend dat je kunt delen met je tafelgenoten....... maar dat hoeft natuurlijk niet, je mag ze ook voor jezelf bestellen....neem een kijkje op de menukaart foodsharing.

Of je gaat voor een lekkere malse biefstuk of een goed gevulde maaltijdsalade.

MENUKAART 

Onze koks improviseren graag voor je wanneer je voorkeuren, dieet-wensen of allergieën hebt, maar ook om je te verrassen met 2-gangen foodsharing, samengesteld door onze koks. Het is ook mogelijk om telefonisch de keuzes van te voren door te geven. Dit is vooral makkelijk wanneer je een korte lunchpauze hebt. Speciaal voor de kleintjes is er een kindermenu. 

Gerechten kunnen woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur tot minimaal 20.00 uur worden besteld.

Openingstijden

 

Maandag:      open op reservering
Dinsdag:        open op reservering
Woensdag:    11:00 - 20:00  
Donderdag:   11:00 - 0:00  
Vrijdag:         11:00 - 0:00  
Zaterdag:
      10:00 - 0:00 
Zondag
:         12:00 - 20:00 


Keuken open
12.00 - tot minimaal 20.00 u


Reserveren kan via 
0495 - 53 27 21 of 
info@desoosweert.nl

De SooS is 365 dagen per jaar open op reservering. Van woensdag tot en met zondag ben je welkom voor koffie en vlaai, lunch, diner en natuurlijk een lekkere borrel. (Keuken minimaal open tot 20.00 uur)

Lunch, Hapje eten of Food to share