Wanneer zien we je weer?

Geniet van een verse koffie, heerlijke lunch, speciaal biertje of gezellig hapje eten met een lekker wijntje. 
Wij zijn blij je weer in goede gezondheid te mogen ontvangen. Je kunt spontaan aankomen of reserveer je tafeltje voor lunch of diner.

RESERVEREN 


SPELREGELS RESERVEREN:


Dezelfde dag: Wil je voor dezelfde dag reserveren? Dat is alleen telefonisch mogelijk via 0495 532721

Lunch of diner: Reserveren is alleen mogelijk voor lunch of diner. Voor de borrel kun je spontaan aankomen.
Kom je met een grotere groep of wil je een arrangement bespreken, mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tafel binnen of buiten: Op zaterdag en koopzondag is enkel mogelijk om binnen te reserveren. Het terras is op deze drukke dagen enkel beschikbaar voor vrije inloop, dus indien er in het moment plaats is of plaats vrij komt kun je op het terras plaatsnemen. Voorkeur voor buiten kan op andere dagen aangegeven worden in het opmerkingenveld.

MENUKAART 


Op de hoogte blijven van alle acties en activiteiten, schrijf je in voor de nieuwsbrief (klik op de onderstaande afbeelding). 
 
 
 
 
 
 

 


 

Een bruisende ontmoetingsplek
Al lang niet meer alleen toegankelijk voor de leden van de herensociëteit Amicitia 1842. Sinds 2016 is de sleutel van het pand overgedragen aan Anne & John, waarmee stadscafé en evenementenlocatie de SooS ontstond. Een plek waar verenigingen, social clubs en het zakenleven elkaar treffen en hun thuis hebben, naast dat het leven er in het stadscafé en tijdens partijen wordt gevierd. Voor Sociëteit Amicitia is de SooS nog steeds een thuishaven, net als voor Goedstof en Jong Weert. 

JONG Weert! Jong, ondernemend, nieuwsgierig en gezellig!
JONG! is een frisse netwerkclub in Weert gericht op zowel JONG! ondernemers als JONG! werknemers. Het doel van deze club is het bij elkaar brengen van de leden om samen te sparren over alledaagse zaken en netwerken uit te breiden zonder direct de nadruk op acquisitie te leggen, maar waar laagdrempelig en gezellig borrelen centraal staat. Dit doet JONG! op inspirerende locaties in en om Weert. Buiten dat JONG! beschikt over de SooS als thuisbasis worden er geregeld locaties gehost door het bedrijfsleven. Meer kunt u lezen over de sociëteit op haar eigen website, www.jongweert.nl

Sociëteit Amicitia 1842; vriendschap en welwillendheid bevorderen
Van oudsher staat de sociëteit bekend als een vereniging die als doel heeft een band van vriendschap en welwillendheid tussen de leden te bevorderen.Gezelligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Bridge, muziek, business, de leden (tegenwoording ook dames) treffen elkaar geregeld bij de SooS. Meer kunt u lezen over de sociëteit op haar eigen website, www.amicitia1842.nl

Goedstof: 
Goedstof creëert een omgeving om te informeren en te inspireren, te ontmoeten en te ontdekken. Een omgeving om goede stof op een aantrekkelijke manier (niet zweverig) te brengen. Dit door in alle openheid mensen met elkaar in verbinding te brengen, mensen die vol vanuit het hart willen leven en hun volle potentie willen bereiken. Meer weten: www.goedstof.nl 
 

 

 

 

Openingstijden

 

maandag  Gesloten
dinsdag  11:00-22:00
woensdag  11:00-22:00
donderdag  11:00-01:00
vrijdag  11:00-01:00
zaterdag  10:00-01:00 
zondag  12:00-22:00 


Keuken open om 12.00 uur
Op zaterdag om 11.00 uur

1e Kerstdag * 25/12
- kerstlunch en -diner (reservering)

2e Kerstdag * 26/12
- kerstbrunch (reservering)
- na 19.00 uur vrije toegang christmas party

Oudjaarsdag * 31/12
- open tot 19.30 uur

Nieuwjaarsdag * 1/1
- keuken gesloten - open vanaf 14.00 uur