Homecooking

Elke zaterdag een heerlijk 3 gangen menu. Onze chefs bereiden de gerechten helemaal voor. Jij doet de finishing touch en kunt in een paar minuten aan tafel. 

BESTELLEN & OPHALEN Tot zaterdagochtend 10.00 uur kun je bestellen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! De chefs kunnen alleen rekening houden met echt belangrijke eetwensen. U kunt gerechten wisselen uit het vegetarische menu als u iets niet lust. Je ontvangt een bevestiging met betaalverzoek. OP=OP Ophalen kan op zaterdag bij de SooS om 15.00 uur.

HOME COOKING MADE EASY! Je wordt ondersteund met video's en een beknopte gebruiksaanwijzing. Zo leren wij jou koken als een sterrenchef! 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

KLIK VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING EN FILMPJES  

MENU 30 januari en 06 februari | EUR 32,-

Brood
Vers brood met truffeldip

VOOR
Hamachi & zeegroentjes
scheermessen salade, bleekselderij, salty fingers

HOOFD
Iberico & shiitake
zachtgegaard, gepocheerd, teriyaki, biet, amandel, kimchi

NA
Banaan & chocolade
taartje, pinda kerrie klapper, gedroogde banaan, yuzu, kokos, passie

 

Los bij te bestellen:
Seafood bisque (goed gevuld) 15,-
5 kazen met kletsenbrood 10,-
4 Dutch springrolls met hoisin 10,-
Portie Pata Negra 60gr 10,-
Bijpassende wijnen voor of hoofdgerecht 15,-

 
 
DE SOOS MEETS DIJK9 Oftewel onze Chef Bart van den Eertwegh meets Chef Bas de Groot van Restaurant Dijk9 te Eindhoven. "Vlot met een vleugje chique". Dat is hoe Dijk9 het beste omschreven kan worden. We brengen dit dan ook graag iedere zaterdag naar Weert. Iedere 2 weken wordt er een nieuw 3 gangen menu gepresenteerd met heerlijke en eerlijke gerechten! Gemaakt met passie en liefde door onze chefs. Alleen dat laatste beetje aandacht van jou is nog nodig.