Homecooking
Elke zaterdag een heerlijk 3 gangen menu! Onze chefs bereiden de gerechten helemaal voor. Jij doet de finishing touch en kunt in een paar minuten aan tafel.
BESTELLEN & OPHALEN Tot zaterdagochtend 10.00 uur kun je bestellen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! De chefs kunnen alleen rekening houden met echt belangrijke eetwensen. U kunt gerechten wisselen uit het vegetarische menu als u iets niet lust. Je ontvangt een bevestiging met betaalverzoek. OP=OP
Ophalen kan op zaterdag bij de SooS om tussen 13.00 - 17.00 uur.
HOME COOKING MADE EASY! Je wordt ondersteund met video's en een beknopte gebruiksaanwijzing. Zo leren wij jou koken als een sterrenchef!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KLIK VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING EN FILMPJES
MENU 17 en 24 april | EUR 32,- | Het menu is 2 dagen in de koelkast te bewaren
VOOR
Tonijn & rivierkreeft
paling mousse, groene kruiden, dashi
HOOFD
Rendang & coquille
kreeftensaus, asperge, gele wortel
NA
Perzik & witte chocolade
munt, framboos, merenque
Los bij te bestellen:
Seafood bisque (goed gevuld) 15,-
5 kazen met kletsenbrood 10,-
4 Dutch springrolls met hoisin 10,-
Portie Pata Negra 60gr 10,-
Bijpassende wijnen voor of hoofdgerecht 15,-